Symphony of The Seas

Världens största kryssningsfartyg heter inte längre Harmony of The Seas. I april 2018 påbörjade lyxkryssaren och systerfartyget Symphony of the Seas sin jungfrufärd. Resan gick från Spanien till Medelhavet och i november samma år var det fabriksnya kryssningsfartyget redo att börja trafikera Karibien. Fartyget ägs av Royal Caribbean International (RCI) i Miami, USA.

En flytande stad

Symphony of The Seas bjuder på ett storslaget utbud av extravaganta upplevelser och aktiviteter. Fartyget kan närmast liknas vid en flytande stad, där allting man behöver finns tillgängligt. Att det dessutom håller en klass utöver det vanliga är bara positivt. Man kan med andra ord sova i ultralyxiga hytter, äta på gourmetrestauranger, ta en drink i en av de många barerna, dansa hela natten lång, sola, bada och mycket mer. Vad sägs till exempel om en stor nöjespark ombord med en rutschkana som tar dig nerför 10 däck? Utöver detta finns en ishall, en populär klättervägg och en surfsimulator. Det finns med andra ord ingen risk att drabbas av tristess. I området Central Park kan man koppla av i grönskan och i poolområdet med det passande namnet Solarium kan man både bada och njuta av en härlig spaanläggning. En kryssningssemester ombord på Symphony of the Seas saknar motsvarighet. Här kombineras stadssemester med upplevelseresa samt sol och bad, men man behöver bara packa en gång.

Underhållning

Ombord finns också en enorm teater som bjuder passagerarna på exklusiv underhållning. Produktionen har satsat fullt ut på ett imponerande program där Brodwaymusikalen Hairspray förgyller kvällarna med levande orkester. Därtill finns även AquaTheathre med vattenakrobatik på hög nivå.

Related Posts

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ezy