Sjunkna skepp och guldskatter

Det finns gott om sjunkna skepp med enorma guldlaster och fortfarande i modern tid hittar dykare gamla vrak som kan berätta om svunna tider. Vanliga människor kommer dock aldrig i närheten av vare sig guldstinna vrak eller dykexpeditioner och får nöja sig med att sälja tandguld för att finansiera båtköpet. Läs mer på diamantbrev.se. som inte diskriminerar någon typ av guld. Det kan kännas genant att sälja tandguld, men det är både säkert och enkelt online. Du kan sedan köpa precis vad du vill för pengarna.

Den spanska galeonen San José

Den i särklass största guldlasten som någonsin hittats i ett vrak återfanns i galeonen San José som sjönk i början av 1700-talet utanför Cartagena. Skeppet hittades drygt 400 år senare på 200 meters djup utanför Colombias kust. Lasten innehöll guld värt 8.5 miljarder.

SS Pacific

2022 återfanns vraket efter SS Pacific som var ett ångfartyg på väg till san Fransisco med både passagerare och en stor mängd guld när det kolliderade med ett annat skepp och sjönk 1875. Det fanns även en stor mängd hudar, kol, humle och andra handelsföremål i vraket.

Berömda båtar

Related Posts

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ezy